A Szemfényvesztés Kiállítás megtekintését ép, egészséges embereknek ajánljuk. Fogyatékkal élőknek a kiállítás megtekintése nem javasolt, látogatásuk esetén a csoport vezetője minden esetben előzetesen konzultáljon velünk.

A Szemfényvesztés kiállítás az év minden napján reggel 8-tól este 8-ig nyitva tart, de bejelentkezés szükséges. A csoportokat előzetes bejelentkezés alapján tudjuk fogadni. A jelentkezést legkésőbb a kért időpont előtt egy nappal kérjük leadni. Főszezonban (május – június) javasoljuk a minél hamarabbi jelentkezést, hogy tudjunk Nektek időpontot biztosítani.
Egy tárlatvezetés időtartama: kb. 45-50 perc. A csoportok indulása óránként történik. Egy csoport létszáma minimum 6 fő, maximum 15-16 fő lehet.

Bejelentkezés: 06 30 337 2398 E-mail: szemfenyvesztes.kiallitas@gmail.com

Ahol megtaláltok minket:
Eger, Törvényház u. 1. (Bejárat a Trinitárius utca felől)

A kiállítás pincében van berendezve, ezért nyáron is javasolt öltözék a hosszú nadrág és a pulcsi, hölgyek a tűsarkú lábbeli viselését mellőzzék.

A kiállítás folyamán lehetőség lesz kipróbálni a sötétben vásárlást. Ehhez aprópénzre van szükség (fémpénz), amit hozzatok magatokkal.

Világítani természetesen nem szabad! Mindenkitől azt kérjük (felnőttektől is), hogy a mobiltelefonokat, okosórákat, világító eszközöket hagyják az előtérben. Amennyiben valaki világít a tárlatvezetés alatt, az egész csoportot visszavezetjük a bejárathoz. Egyébként tört már össze telefon a sötétben, nem vállalunk érte felelősséget! Az előtérben lehetőség van az értéktárgyak bezárására.

Amennyiben adójuk 1%-ával szeretnék kiállításunkat támogatni, az alábbi információkat küldjék el adóbevallásukkal:
Vakok és Gyengénlátók Heves Megyei Egyesülete Adószám: 18587700-1-10